EAT KIP SCHIEDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eat Kip Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2024 om 19:22 Bezorgtijd was goed. De hotwings waren echter slechte kwaliteit. Geen smaak en verbrand. Burger was prima.
2 mrt 2024 om 20:23 De bezorging duurde meer dan 2 uur. En de kip was smakeloos. Voor mij is dit de eerste en laatste keer.
28 feb 2024 om 21:46 Blijft bij 1 keer. Hamburger was ok, de kip was smakeloos helaas. Jammer !
8 feb 2024 om 14:20 Spicy burger menu is perfect
30 jan 2024 om 16:57 Food was ok, but i got wings instead of drumsticks. Not packed properly Nice delivery guy
2 jan 2024 om 19:17 Bezorging duurde te lang.
9 dec 2023 om 18:33 Bezorging duurde veel te lang. Frietjes waren deels koud. Wrap was oké
9 dec 2023 om 12:09 Ben dr ziek van, maar ik was ook al ziek
22 nov 2023 om 10:34 De bestelling: spicy burger menu en hotwings. De hotwings vielen erg tegen, zeker voor de prijs wat ik ervoor moest betalen, zeker niet waard. Maar het menu en dan voornamelijk die spicy burger, deze is was zoooo lekker!! Zeker vaker bestellen!!
14 okt 2023 om 19:24 Halal betekent ook vers voedsel!!! Schande oud afgebrand saus waterig friet
14 okt 2023 om 15:46 De groote van de burgers en de formaat van de friet was aan de miezerige kant had wel beter verwacht voor die prijs.
26 sep 2023 om 17:50 Extra betaald voor kaas. In de opmerking aangegeven dat ik kaas wilde maar alsnog een burger gekregen zonder kaas. Eten was ook koud. Weinig saus op de burger en echt heel weinig kipfilet op de burger..